top of page
Ansa Juvenarte Blobb3.png

JURY

Ønsker du å få kunsten din vurdert av noen av Norges fremste kunstnere? Meld deg på ANSA Juvenarte innen 31.Desember 2022.

Medlemmene i ANSA Juvenartes jury 2022 er musiker og komponist Tora Augestad samt billedkunstnerne Henrik Placht og Roald Sivertsen. I tråd med vår ambisjon om å skape et dynamisk fellesskap for kunstnere med utenlandserfaring, har alle tre studert utenfor Norge.

Tora Augestad

Tora Augestad er utdannet sangerinne, kordirigent og pedagog, men jobber i dag som sanger, skuespiller, kunstnerisk leder og komponist. Hun har studert i Stockholm samt fulgt privatundervisning i byer som München, New York og Berlin. Toras utenlandserfaring har spilt en nøkkelrolle i hennes karriere, som i all hovedsak er utenfor Norge.

thumbnail_tora_2020-192-Edit copie.jpg
thumbnail_Profilbilde(Tor S Ulstein).jpg

Roald Sivertsen

Roald Sivertsen er utdannet kunstmaler fra The Florence Academy of Art i Firenze i Italia. Takket være sin utenlandserfaring fikk Roald muligheten til å møte mennesker med ulike bakgrunner og kulturer, men med samme faglige interesser som ham selv. I samtale med Juvenarte legger han også spesiell vekt på de utstillingsmulighetene hans utenlandske kontakter har gitt ham.

Henrik Placht

Kunstmaler Henrik Placht har sin utdanning fra Die Kunsthochschule Berlin-Weßensee i Tysklands hovedstad Berlin. For Henrik er det spesielt viktig å forholde seg til utlandet og det internasjonale aspektet ved kunsten for å bedre forstå kunsten og verden kunsten blir til i. Han legger spesiell vekt på sin utenlandserfaring som en viktig faktor for at han våknet opp og forsto mer av faget sitt.

thumbnail_IMG_6690.jpg

Tora, Roald og Henrik har i dag helt ulike karrierer og jobber med forskjellige kunstneriske uttrykk. Men de deler en utrolig viktig erfaring, som på hvert sitt vis preger dem som kunstnere i dag: utenlandserfaringen!

 

I likhet med ANSA Juvenartes jury, sitter du som internasjonal kunstfagstudent på en unik erfaring som vi håper du ønsker å dele med oss.

Men dersom du melder deg på ANSA Juvenarte, får du ikke bare muligheten til å bli vurdert av disse tre fantastiske jurymedlemmene. Tora, Roald og Henrik skal nemlig sammen kåre en første- og andrepremie som vinner et stipend på henholdsvis 25 000,- og 5000,-!

Ansa Juvenarte Blobb2.png

Studerer du kunst og kunstfag i utlandet og ønsker du å bli vurdert av fagjuryen samt muligens vinne en fin pengepremie? Meld deg på ANSA Juvenarte ved å sende en digital versjon av verket ditt (bilde og/eller video i så høy oppløsning som mulig), fullt navn, tlf-nummer, mail-adresse, studiested og grad, og en kort presentasjon av deg og verket til juvenarte@ansa.no!

Ansa Juvenarte Forsidebilde-Linkedin_edited.jpg
bottom of page